Kirjaudu SelNettiin

Tervetuloa SEL:n verkkosivujen jäsensivuille eli SelNettiin.

SEL:n ja työttömyyskassan sähköinen asiointi eli eAsiointi ei ole SelNetissä. eAsiointiin voit kirjautua täällä.

Tällä SelNetin sisäänkirjautumissivulla sinulta kysytään henkilökohtaista käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

Käyttäjätunnus on AINA oma henkilötunnuksesi. Käyttäjätunnus annetaan pyydettyyn kohtaan muodossa (esimerkiksi) 110107-023K. Muista välimerkki (yleensä väliviiva) ja kirjoita mahdolliset kirjaimet isolla.

Salasana on ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerrallasi henkilötunnuksesi neljä viimeistä merkkiä eli niin kutsuttu tunnusosa ja AAKKOSET ISOIN KIRJAIMIN, esimerkiksi 123V.

Ensimmäistä kertaa SelNettiin sisäänkirjautuessasi järjestelmä vaatii sinua antamaan itsellesi uuden salasanan. Paina uusi salasana mieleesi, koska jatkossa käytät tätä antamaasi uutta salasanaa aina kirjautuessasi sisälle SelNettiin.

Esimerkiksi näin: Erkki Eines on syntynyt 1.2.1980 ja hänen henkilötunnuksensa loppuosa on 125H, joten Erkin SelNetin käyttäjätunnus on 010280-125H.

Erkin salasana on ensimmäisellä kerralla sisäänkirjautuessa 125H (eli oman henkilötunnuksen loppuosa). Ensimmäisen SelNettiin sisäänkirjautumisen jälkeen Erkki vaihtaa salasanan itse keksimäänsä salasanaan, jota hän käyttää salasananaan aina jatkossa kirjautuessaan SelNettiin.

Erkki käy lisäämässä toimivan sähköpostiosoitteensa SelNetin "Omat tiedot" -kohdassa, jolloin jatkossa, jos hän ei muista salasanaansa, hän voi tilata sen suoraan sähköpostiinsa tästä.

Huom! Mikäli olet juuri liittynyt SEL:n jäseneksi, voit kirjautua sisään SelNettiin vasta kun jäsenhakemuksesi on käsitelty, mikä kestää tyypillisesti 1-5 arkipäivää.


Instruktion för att logga in på SelNet

Användarnamnet är din egen personbeteckning i formatet (till exempel 110177-0001)

Lösenordet första gången är de fyra sista tecken av din personbeteckning (signumdelen) och BOKSTÄVER MED KAPITEL till exempel 123V.

Detta lösenord måste förändras omedelbart till ditt eget egentliga lösenord, efter det är alla sidorna i SelNet tillgängliga.

Om du har problem att logga in, ta kontakt genom blanketten (på finska).

Obs! Om du har just ansökt medlemskap, kan det ta 1–5 vardagar före man kan logga in på SelNet.

Unohditko salasanasi?
Unohtuneen salasanan voit tilata sähköpostiisi tällä lomakkeella (joka avautuu sivun alareunaan). Palvelu toimii vain, jos olet käynyt lisäämässä toimivan sähköpostiosoitteesi SelNetin "Omat tiedot" -kohtaan. Muussa tapauksessa, pyydä uusi salasana tällä lomakkeella.